Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/9/4/narvikspeiderne.net/httpd.www/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

NM deltakere 2016

Fotografering av NM deltakerne

Da er vi snart klar for prøve NM og NM om en liten stund.  Følg med i Fremover :)

NM i speiding 2016

Pressemelding som er sendt avisene!

Pressemelding

6 Narvik speidergruppe – årets kretsmestre i speiding.

Direkte kvalifisert til NM i speiding 2016.

Helgen 4-6 september ble det konkurrert innen flere områder i speiding på kretsleieren på Renså i Troms. Etter en spennende konkurranse gikk 6 Narvik ut med seieren som var nokså klar før siste øvelse var gjennomført.

Gjennom kunnskap, orientering, pionering (praktiske kunnskaper), førstehjelp, matlaging ute og ikke minst et suverent lagarbeid har ungdommet stått på hele helgen.  I konkurranse med 9 andre patruljer var det tett mellom mulighetene for å oppnå eller tape poeng.

Laget besto av Trine og Einar Sæther, Karl Amund Bolstad, Trym Fridfeldt, Regine Karlsen, Kristine Karlsen, og Mikael Flygel.

Etter denne innsatsen er de direkte kvalifisert til å delta i NM i 2016.  Det er derfor bare å brette opp ermene og sette i gang å øve seg på å bli enda bedre, mer selvstendig og trygg på oppgavene de får.  I denne konkurransen må de klare seg uten hjelp fra voksne. Det må vi si de klarer fin fint etter mange år i speideren.  Som observatør var jeg innom og fikk se en flott oppsatt leir med god orden.  Ungdommer som er flinke til å samarbeide, og ikke minst en god lagånd. 

Dette var gjennomgående bra i alle speiderpatruljene fra Stokmarknes, Harstad, Ballstad og Kvæfjord.  Utslagsgivende var orienteringen som klaffet 100% og ikke minst matlaging der innbakt pizza på bål må sies å være en kunst å gjennomføre.

Takk til flinke ledere som har tatt ungdommen i opplæring, Roger Hansen, Kristian Karlsen og Ingrid Jensen.

###

For mer iniformasjon og bilder kontakt: Merete Bolstad – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. – mobil 92062492

 

Verdigrunnlag

Speideren er en barne- og ungdomsbevegelse som bygger på speidingens internasjonale verdigrunnlag. Ved bruk av speidermetoden og speiderloven utvikler vi mennesker til å bli selvstendige og ta aktivt ansvar i samfunnet. 

Med mer enn 38 millioner speidere i verden og ca. 18 500 speidere i Norges speiderforbund varierer aktiviteten mye. Profilhåndboken skaper en helhet i hva Norges Speiderforbund kommuniserer, både internt og eksternt. 

Grunnleggeren av speideren, Lord Baden Powell har sagt: «Er det ikke lek, så er det ikke speiding». Gleden, lekenheten og det ungdommelige motet kjennetegner også dagens speidere.

Speiderens profil bygger på dagens speiding. Innspill fra speidere gjennom undersøkelsen «Sett speiding på kartet» sommeren 2005 og en nettbasert medlemsundersøkelse våren 2006 ligger til grunn for profilen. Det gir en ekte profil som speidere flest kjenner seg igjen i. 

 

 

Profilering av våre speidere i avisen

Vandrerne våre profilert i Harstad tiende!

Benjamin og Henrik fikk denne uken et eget oppslag i Harstad tiende i forbindelse med Kretstinget som ble avholdt 22-23 februar.

Morsomt når våre ungdommer profilerer seg positivt!

Link til Harstad tiende

Oppslag 1.

Oppslag 2. 

Please publish modules in offcanvas position.